Despre Jocuri

Escape Rooms

Sunteți personajele principale într-o aventură distractivă și fascinantă. Escape room-urile sunt un trend în creștere de experiențe în mărime naturală care provoacă mintea și abilitățile jucătorilor. Echipa ta va avea un timp limitat pentru a rezolva puzzle-uri și a găsi răspunsuri pentru a vă croi drum prin poveste.

Echipe

Experiențele noastre necesită lucru în echipă, așadar numărul minim de jucători este de 2 jucători. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență, numarul maxim de jucatori este de 6 jucatori.

Siguranță

Toate camerele sunt descuiate, veți putea ieși în orice moment aveți nevoie, iar cel puțin un membru al echipei va fi mereu la dispoziție pentru ajutor. Pot exista elemente ce produc lumină intermitentă sau pot speria, deci vă rugăm să ne informați dacă suferiți de orice afecțiune ce ar putea fi agravată de o astfel de expunere.
Un escape room este o experiență din viața reală în care jucătorii interacționează fizic cu puzzle-uri logice și decoruri special construite pentru a crea o atmosferă tematică, bazându-se pe cunoștințele colective ale grupului, pe inteligența de a descoperi indicii, a rezolva puzzle-uri și a parcurge povestea.
Nu. Ușa este mereu deschisă, iar game masterul este întotdeuna în apropiere.
Fiecare cameră are o durată diferită, specificată în pagina de prezentare. Vă recomandăm să veniți cu cel puțin 10 minute mai devreme pentru informarea de dinainte de joc.
Deocamdată avem doar o singură cameră, dar pregătim mai mult surprize pentru viitor.
Oferim doar rezervări private. Grupul tău va fi singurul din cameră.
Vă recomandăm să vă îmbrăcați sport. Adu-ți echipa, inteligența și dorința de a te distra!
Limita de vârstă depinde de cameră, dar ca notă generală, copiii sub 15 ani ar trebui să fie însoțiți de un adult.
en_USEnglish