Ce este Project Selena?

Project Selena Escape Room Teaser

Ce este un Escape Room?

Un escape room este un joc de care se bucura în principal adulții și tinerii. Toată acțiunea se desfășoară la interior, într-un spațiu complet transformat încât să spună o poveste.

Jucătorii sunt personaje în poveste, iar povestea este plină de obstacole pe care personajele sunt nevoite să le depășească. De aici vine partea de provocare a unui escape room, obstacolele fiind fie logice, fie de îndemânare, fie pur și simplu distractive.

Ce este Project Selena?

Povestea din Project Selena, primul nostru joc de escape room, este povestea astronauților plecați în prima misiune spațială românească, cu obiectivul de a aseleniza.

Ca personaje, firul acțiunii vă poartă prin întreaga operațiune de la verificările dinaintea lansării, la lansare, la injectarea pe orbita lunară, aselenizare, cercetări efectuate pe suprafata Lunii și apoi întoarcere. Rolul de astronaut este solicitant dar și plin de satisfacții.

Astronauții noștri navighează, rezolvă situații de criză, se distrează simulând aselenisarea și multe altele, lucrând împreună ca o echipă. Voia bună este garantată.

Cum se desfășoară?

Odată ajunși la noi, veți fi întampinați de un Game Master care se vă va prezenta detalii despre joc și despre misiunea voastră. Puteți să-i menționați că ați citit acest articol și va ști că sunteți pregătiți.

După briefing intrați în cameră și pășiți practic în universul jocului, de aici nu mai sunteți voi, sunteți acum echipajul zborului GTM-01, primul zbor din cadrul misiunii Project Selena.

Veți primi indicații și indicii de la echipamentele rachetei și de la Baza București, iar în orice moment puteți cere ajutorul Game Masterului care este în permanență disponibil pentru voi. Trebuie doar să-i cereți ajutorul, de oricâte ori aveți nevoie.

Cum rezervi?

Jocul este disponibil în Română sau Engleză pentru grupuri de 2-6 jucători. Poți vedea intervalele disponibile în calendarul de mai jos, sau apelându-ne telefonic la (+4) 0771 598 389

Project Selena

decembrie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
en_USEnglish